Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Skövde

Bion drar igång igen på Kulturhuset

Från och med september drar bioverksamheten igång igen på Kulturhuset. I biograf Odeon kommer dagbio att visas på tisdagar och barnbio på fredagar.

Den andra mamman, en kritikerrosad film från Brasilien, är en av filmerna som visas på Biograf Odeon i september. Filmen vann publikens pris på Berlin Film Festival 2015 och publikpriset på Göteborg Film Festival 2016. foto: Aline Arruda

Annons

Biovisningarna i biograf Odeon har haft sommaruppehåll, men nu i september drar de igång filmvisningarna igen. Det blir dagbio på tisdagseftermiddagar med filmer från hela världen, som den sydkoreanska filmen Parasit som vann en Oscar för bästa film och den brasilianska filmen Den andra mamman.

På fredagsförmiddagar visas filmer för de minsta med barnfilmer med välbekanta figurer som Alfons Åberg, spöket Laban samt Lilla Anna och Spöket Laban.

Annons

Annons

Biograf Odeon har 149 platser, men inledningsvis släpps max 50 personer in med hänvisning till aktuella restriktioner.

– Vi följer restriktionerna och vad Folkhälsomyndigheten säger, vad det än blir framöver. Skulle de släppa på mer kan vi ta in mer, säger Erik Törnqvist, biografansvarig på Skövde kulturhus.

Just nu är programmet bestämt för september, vilka filmer som visas i oktober och november släpps senare.

Lista: Filmerna som visas

Dagbio på tisdagar:

1/9 Django

8/9 Den andra mamman

15/9 Maryland

22/9 Parasit

Barnbio på fredagar:

4/9 Vad hände, Alfons Åberg?

11/9 Spöket Laban, spökdags

18/9 Cirkus Imago

25/9 Lilla Anna och långa farbrorn

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy