Annons

Annons

Annons

Hjo

Sjätte säsongen för sommarkafé i Korsberga bygdegård: ”Med anledning av coronapandemin har vi ändrat några rutiner”

Sommarkaféet i Korsberga bygdegård har blivit en succé och därför vill arrangören erbjuda det även i år, trots allt. Naturligtvis med omtanke och försiktighetsåtgärder på grund av covid-19.

Text

Endast hembakat serveras vid bygdegårdsföreningens sommarkafé i Korsberga.

Annons

Under fyra söndagar i juli är caféet öppet, med start nu på söndag. Ortsbor och långväga gäster har kommit för att fika hembakt och språkas vid ute i bygdegårdsföreningens klassiska festplats.

Det är sjätte säsongen som kaféet är öppet och många kaffegäster, unga som gamla, har serverats för- eller eftermiddagsfika. Samtidigt finns det små aktiviteter, så som olika spel i parken, för den som inte bara vill sitta still och fika.

Annons

Annons

Regnar det sker serveringen inomhus i bygdegården.

Nu på söndag öppnar kafésäsongen för i år och håller på alla fyra söndagarna under juli månad.

– Med anledning av pågående coronapandemin, har vi ändrat några rutiner; tillgång till handsprit, personalen serverar varje kund, borden är utställda med större avstånd (även om vi tvingas att vara inomhus) samt betalning i första hand med Swish. Ta en sväng till Korsberga och koppla av i en fantastisk miljö med gott fika. Tider för kaféet står på vår hemsida och Facebooksida, säger föreningens ordförande Bo Frid.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan