Annons

Annons

Annons

Markaryd

MISSA INTE: Ha full koll på just dina lokalnyheter – ladda hem vår nya nyhetsapp här

Nyligen lanserade tidningen både ny sajt och app. Den gamla versionen försvinner – så se till att ladda hem den nya versionen för att inte missa några lokala nyheter.

Text

Bild: Madeleine Fransson

Annons

Tidigare i år blev det klart att Hall Media och alla deras nyhetstitlar blir en del av Bonnier News Local, som därmed äger omkring 40 lokaltidningar runt om i Sverige.

Det nya ägandet innebär att tidningarnas sajter och nyhetsappar har gjorts om - och för att kunna ta del av din lokala journalistik måste du hämta den nya nyhetsappen i App Store eller Google Play.

Annons

Du som redan har ett inlogg för att läsa Plusmärkta texter kommer också att behöva logga in igen, antingen med e-postadress och lösenord eller via Bank-ID.

Glöm inte att slå på pushnotiserna för att få påminnelser om lokala nyheter - du kan även göra personliga val för att följa exempelvis ett specifikt område eller minska antalet sportnyheter i ditt flöde.

Annons

E-tidningen kommer du att hitta i en särskild app hädanefter - även den hittar du genom att söka efter din titel och ordet e-tidning i App Store eller Google Play. För att läsa e-tidningen behöver du en prenumeration och måste också logga in på nytt i den nya appen.

Smålänningen

Värnamo Nyheter

Jönköpings-Posten

Smålands-Tidningen

Smålands Dagblad

Tranås Tidning

Vetlanda-Posten

Falköpings Tidning

Skaraborgs Läns Tidning

Annons

Skövde Nyheter

Västgöta-Bladet  

Jnytt

Om du behöver hjälp att komma igång är du välkommen att kontakta kundcenter på 036-30 40 40 eller kundcenter@hallmedia.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan