Annons

Annons

Annons

Skövde

Nytt toppjobb för Dan Sandén

Text

Skövdebostäders tidigare vd Dan Sandén tvingades lämna sin tjänst under mycket uppmärksammande former.

Nu går han vidare och har fått ett nytt toppjobb som teknisk chef i en av Sveriges största fastighetskoncerner.

Dan Sandén har fått ett nytt chefsjobb på en av Sveriges största fastighetskoncerner.

Dan Sandén hade varit vd i Skövdebostäder i 20 år när chockbeskedet kom i mah förra året, att han tvingades lämna sitt jobb och blev uppsagd på dagen av styrelsen. "Bristande samsyn" var det som Skövdebostäders styrelse hänvisade till. Beslutet att sparka Sandén möttes av mycket kritik.

Annons

Annons

Nu har Dan Sandén gått vidare och fått ett toppjobb i Göteborg. Han ska bli teknisk chef på Framtidenkoncernen och ska bland annat fokusera på lägre produktionskostnader. I koncernen väntar flera miljardinvesteringar i Göteborg. Enligt Skaraborgs allehanda, som var först med nyheten, börjar han sitt nya jobb om en månad.

– I fokus för koncernens uppdrag står en hög nyproduktionstakt med rimliga hyror, innovativt arbete med varsam renovering och kraftfulla satsningar för att stärka Göteborgs utsatta områden. För att klara uppdraget ska vi genomföra en omfattande förflyttning. Det är därför glädjande att vi nu kan förstärka staben på moderbolaget med Dan Sandén, säger Anna-Karin Trixe, stabschef på Framtidenkoncernen i ett pressmeddelande.

Framtidenkoncernen i Göteborg är en av Sveriges största fastighetskoncerner som förvaltar och äger cirka 74 000 lägenheter. Den ägs av Göteborgs stadshus AB och ingår i Göteborgs stad.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan