Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Cruisingen – kissade mot fönstret till öppen restaurang

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Annons

Läste precis två mycket bra insändare avseende den så kallade spontantcruisingen i Falköping under helgen. Delar helt deras uppfattning om vilken ”otur” de som deltog i cruisingen har med sin tankeverksamhet.

Annons

Annons

Det är både dumt och hänsynslöst gjort av er, ni borde skämmas hela högen! Men en av insändarskribenterna frågade om ni var särskilt duktiga på att ”knipa” när ni behövde gå på toaletten?

Där kan jag tyvärr bringa lite klarhet då jag återigen hade ” förmånen” att bli vittne till eländet…

Det var ni absolut inte eftersom ni använde gator, husfasader och innergårdar som toaletter. Såg till och med en kille som tyckte att det var en god tanke att kissa mot skyltfönstret till en öppen restaurang.

Förutom det som redan skrivits om så är det faktiskt också problem med väldigt högt motorljud, skyhög musik och hög grad av berusning. Och detta bekymmer finns tyvärr vid fler tillfällen än i lördags, även om det som tur är inte då rör sig om lika många bilar. (Men då "knips” inte heller…)

Hänsyn tack!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy