Annons

Annons

Begravning Inga-lill Jansson, Floby

Inga-lill Jansson, Floby

I Trävattna kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Inga-lill Jansson, Floby. Kyrkomusiker var Ulf Esborn och han inledde med att på piano spela Tröstevisa av B. Andersson och som avslutning Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Under ceremonin spelades på cd Det finns en stad med The Hepstars. Monica Johansson sjöng till pianoackompanjemang av Ulf, Sluta aldrig gå av S. Aldén. Gemensamt sjöngs psalmerna 249 Blott en dag samt 297 Härlig är jorden. Präst var Anita Karlén som i sitt griftetal berättade många fina minnen ur Inga-lills liv och där hon utgick från Matt 28:5 ”Var inte rädda”.

Avsked togs vid kistan av sambo, barnen med familjer, släkt och vänner under det att det på cd spelades Där björkarna susa med Robert Wells. Inga-lills minne hade hedrats med en vacker blomstergärd samt minnesgåvor till Cancerfonden från bland annat Skaraborgs Hem och Samhälle, Floby Nya Bilverkstad och Vilske Kvinnor Hem & Samhälle. Gravsättning kommer att ske på Trävattna kyrkogård.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy