Annons

Annons

Annons

Skövde

Lorentzons släpper lägenheterna i huset vid Mörkekorset

Bygget pågår fortfarande. Redan från och med onsdagen går det dock att anmäla intresse för lägenheterna i Lorentzons nya hyreshus vid Mörkekorset.

Lorentzons senaste fastighetsprojekt vid Mörkekorset är fortfarande under uppbyggnad. Från och med onsdag 1 april går det dock att anmäla sitt intresse för lägenheterna, som ska vara klara för inflyttning nästa vår.

Kvarteret Soldaten, vid Mörkekorset är Lorentzons senaste fastighetsprojektet i Skövde. Byggandet pågår för fullt och enligt planen ska de 30 nyproducerade lägenheterna vara klara för inflyttning nästa vår, 2021.

Annons

Annons

Utöver lägenheterna finns även två lokaler i markplanen, som kommer att disponeras av Swedbank och Fastighetsbyrån.

– Fler nya bostäder är en förutsättning för att Skövde ska fortsätta utvecklas som centralort och vi har på kort tid bidragit med flera projekt för att förtäta och bygga samman staden, säger Arne Lorentzon, vd på Lorentzon i ett pressmeddelande.

Enligt uppgifter från företaget varierar de 30 lägenheterna i storlek från 1 till 4 rum och kök med boytor mellan 25 och 124 kvadratmeter, vilket enligt företaget kommer att ge en boendemiljö som passar för många former av hushåll och behov.

Samtliga lägenheter kommer att ha en balkong eller uteplats, vilket anges som en plusvariant. Det centrala läget och närheten med gångavstånd till såväl centrum som Högskolan och Science Park nämns också som fördelaktiga faktorer för fastigheten.

Från och med onsdag den 1 april går det att anmäla sitt intresse för lägenheterna.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan