Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Insändare: Prioriterar Fritidsförvaltningen ned motionärer i Södra Ryd?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Det blir trångt i motionsspåret i Södra Ryd när det blir allt fler cyklister som använder vägar och stigar i området, konstaterar insändarskribenten.

Efter att ha använt befintliga motionsspår i Södra Ryd ett antal gånger ställer jag mig den frågan. Många är de cyklister som använder vägar och stigar i skogen vilket skapar olägenheter och otrivsel för motionärer till fots. Ibland frågar man sig om de har tagit över skogsområdet till förfång för motionärer till fots… Och om man motionerar till fots längs elljusspåret (2.5-km) kan man också möta cyklister. Har man då med sig en hund eller barnvagn blir olägenheterna och otrivseln tydlig (mountain bikecyklar har breda styren). Vad gör Fritidsförvaltningen för att öka trivseln och motivera att ännu fler Rydsbor skall besöka det fina skogsområdet? (Motionärer till fots behöver särskiljas från cyklisterna, precis som man har ordnat det på Billingens friluftsområde).

Observant

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy