Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2022

Arenabadet stänger för underhåll

På grund av få besökare stänger upplevelsebadet på Arena Skövde från och med 19 mars och genomför årligt underhåll. Övriga delar av badet håller öppet som vanligt uppger kommunen i ett pressmeddelande.

Upplevelsebadet i Arena Skövde stänger från och med torsdagen och tre veckor framåt för årligt underhåll. Det rådande läget med coronaviruset har medfört att besöksantalet har minskat radikalt. Bland annat därför passar man på att göra underhållet nu.

Det rådande läget med det nya coronaviruset och covid- 19 har gjort att det är få besökare på upplevelsebadet. Därför tidigareläggs det årliga underhållet som vanligtvis sker på våren. Upplevelsebadet kommer i första hand att vara stängt i tre veckor.

Annons

Annons

— Vi har få besökare på upplevelsebadet just nu då omkring 80 procent av våra besökare är tillresande från andra orter. Därför passar vi på att stänga ner i ett läge där så få som möjligt blir påverkade, säger Per Karlsson, fritidschef Skövde kommun i pressmeddelandet.

Övriga badet på Arena Skövde håller öppet som vanligt men begränsar antal badgäster till som mest 500 personer inklusive personal, utifrån regeringens beslut om större folksamlingar. Dessutom uppmanas gäster att stanna hemma vid tecken på symptom.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan