Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Insändare: ”Skövde är mesiga mot migrantläger”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Skövde kommun är för mesiga i agerandet mot illegala migrantläger.

Det tycker insändarskribenten.

Varje år kommer migranter och slår upp sitt läger lilla skogen vid Bruksgatan Skövde och de bryter ner unga friska träd till sina ställningar, har lastpallar som golv i sina byggen De stökar till så skogen ser ut som en soptipp till slut. Varje är står kommunen handlingsförlamad o gör samma misstag om och om igen De sätter upp en A4 ark var det står att immigranter har en vecka på sig att flytta, sen kopplas polisen in.

Annons

Annons

Kommunen satte en sk ark lilla skogen den 28/1-2020 men sen glömde de nog kontakta polisen ändå o lägret växte lite till! Två nya byggen med persienner över var dessa sover och bor i.

Ändå enligt länsstyrelsen gäller våra regler föreskrifter o lagar alla som vistas i detta land oavsett om de är här en vecka eller tre månader så vad är problemet med Skövde kommun som verkar inte veta vilka regler som gäller detta land för de tar flera månader innan något händer o o lägret är borta åter igen.

Ingen annan närliggande stad har några tältläger, bara Skövde kommun, så de borde fråga råd hur har man gjort på andra städer o de ska inte skriva några lappar i skogen med ord polisen kommer om en vecka när de inte gör det ändå. Tomma ord gör ingen nytta Vad är Skövde kommun rädda för?

Åker jag ex till Marocko och river sönder en sedel på allmän plats där åker jag in i häktet direkt även om jag ska bara vara i landet en vecka.

Vi får inte tälta en längre sammanhängande tid en och samma ställe utan lov oavsett om det är en grupp eller om man är ensam Man får inte heller slå läger intill bebyggelse eller nära plaster idrott utövas Men detta känner nog inte folket i stadshuset till.

Ge böter till migranter, så gör man Danmark. Se till tillkalla polisen direkt när första lägret uppstår Göm er inte bakom någon.

Annons

Var inte mesar för ingen medborgare kommer ge röster till handlingsförlamad kommunpolitiker som gömmer huvudet i sanden o gör ingenting på flera månaden. Lilla skogen hinner dö innan kommunen agerar. Håll Sverige rent gäller viset inte här i stan heller.

Skövde kommun är en mesig kommun, man skäms bo en sån här stad tyvärr.

Tuija Osipoff

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy