Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

AA åkeri begärs i konkurs

Alfred Anderssons Åkeri startades i Vara, men huvudkontoret flyttade sedan till Lidköping. Nu har företaget begärts i konkurs.

Annons

Anrika Alfred Anderssons åkeri begärs nu i konkurs, då företaget inte kan betala sina skulder. Det skriver Nya Lidköpings-Tidningen.

Trots ökande omsättning har det gått trögt ekonomiskt för AA åkeri. De senaste åren har företaget redovisat minusresultat, 2018 gick man back med nästan sex miljoner kronor.

Det har lett till att AA åkeri inte kan betala sina skulder och på tisdagen ansökte företaget om konkurs hos Skaraborgs tingsrätt, berättar NLT.

Annons

Annons

AA åkeri, som är en del av AA-koncernen, ägnar sig åt transporter av bland annat foder och mjölk och har omkring 60 anställda. Huvudkontoret finns numera i Lidköping, men startades ursprungligen i Vara-trakten där åkeriet i början av 1900-talet körde ut fotogen till lanthandlare och speceriaffärer.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy