Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Insändare: Oro över Skövdes skolor

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Lärare och personal på Vasaskolan uttrycker oro för utvecklingen av Skövdes skolor och vill förvissa sig om att alla medel används på rätt sätt.

Vi som jobbar inom skolväsendet i Skövde kommun och nära eleverna är oroliga över Skövdes skolors utveckling och för kommunens barn. Liksom Anna Ljungberg vill vi förvissa oss om att alla tillgängliga medel och resurser används på rätt sätt och används till det som är bäst för eleven.

Vi i personalen på Vasaskolan tycker att Anna Ljungberg skyndsamt ska få ta del av de handlingar hon behöver för att politikerna ska kunna granska, fatta beslut och tillsammans med tjänstemännen driva verksamheten på bästa sätt.

Annons

Annons

För visst är väl sektor Barn och Utbildning också redo att vända på varje sten för elevernas bästa? Visst kan sektor Barn och Utbildning leverera handlingar som visar på ordning och reda? Visst är sektor Barn och Utbildning redo att förändra, spara och effektivisera, även på förvaltningsnivå, om det skulle visa sig vara nödvändigt?

Lärare och personal på Vasaskolan i Skövde

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy