Annons

Annons

Annons

TV-favoriter

TV-favorit: Bakelsen som aldrig slutar överraska

Det finns saker vi vet intresserar, men det finns också sådana som överraskar. Som filmen om bakelsen som en gång om året rusar i topp.

Inbäddat innehåll

Skövde Nyheter blev Skövdes första webbaserade nyhetssajt 2011. Mer än åtta år har gått och under alla åren har film och live-tv varit en självklar kanal. Under rubriken TV-favoriter kommer vi att minnas några av alla inslag, som satt sig i minnet av olika skäl. Det kan ha varit nyhetshändelsen som fångades på film och som Skövdeborna ville se, men också de lite märkligare inslagen som vi minns av andra skäl.

Annons

Annons

Anledningen till dagens klipp är att det aldrig slutar att överraska. Filmen spelades in 2012 när en TV-ovan reporter följde konditor Joakim Nilsson på en av årets mest hektiska dagar, den sjätte november. Då skulle han baka sin 16 001:a Gustav Adolfsbakelse, eller vad det nu kunde vara.

Artikeln publicerades samma dag och mer var det väl inte med det. Livet och nyheterna jagar vidare, och filmen och artikeln var bortglömd - för att sedan vakna till liv ett år senare.

Och så har det fortsatt. I början av november har läsare börjat fundera över hur Lützens dimma och bakelser, googlat och - så har Joakim Nilsson dykt upp. Till redaktionens ständiga förvåning.

Läs mer: Här är orginalartikeln från 2012.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan