Annons

Annons

Annons

Två fick årets Hjulklapp från Skaraborgsklubben M Sverige

Ann-Charlotte Eriksson och Harald Bouma har fått årets Hjulklappar 2019 från Skarborgsklubben M Sverige.

Ulla-Britt Hagström ordförande, Harald Bouma pristagare, Ann-Charlotte Eriksson pristagare,  Bertil Andersson vice ordförande och Caroline Drabe VD för M Sverige - mötesplats för bilister.

Ann-Charlotte Eriksson, jobbar på Trafikverket. Hon är projektledare för planering av ombyggnad av väg 49 för bättre infrastruktur och högre trafiksäkerhet i Skaraborg. Harald Bouma i sin tur jobbar med vätgasprojekt i Mariestad i syfte att skapa ett hållbart samhälle. Mariestad spelar nu en betydande roll med vätgasproduktion för bilism.

Annons

Annons

De båda fick diplom, blommor och julklappar av klubbens ordförande Ulla-Britt Hagström och vice ordförande Bertil Andersson vid en tillställning på tisdagskvällen.

Samlingen besöktes även av Caroline Drabe, ny VD för M Sverige. Hon berättade om behovet av en stark konsumentorganisation och delgav den församlade skaran sina framtidsvisioner för M Sverige, som också har flera internationella kontakter.

– Utveckling sker för att ge medlemmarna mera värde för sin medlemsinsats. M försäkring är en viktig del av verksamheten, för att ta ett exempel på ett konkret medlemsvärde, uppger Ulla-Britt Hagström efter mötet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan