Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Insändare: Vargkulan - det bästa valet för mitt barn

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Vargkulan beskrivs som en bra förskola. Bilden är dock från någon helt annanstans och bara tänkt som en illustration.

Annons

Fredrik Eriksson skriver i en insändare om Vargkulans förskola i Varola. När han lämnat sin son på morgonen berättar han att han går därifrån med känslan av att ha gjort det bästa möjliga valet sin son.

Klockan är 6 och jag och min son håller på att klä på oss för att gå till förskolan 5 minuter bort.

Lyxen att ha en sådan fantastisk förskola så nära tillhands är ett privilegium.

På vägen till förskolan pratar sonen om allt roligt man gör på Vargkulans förskola.

Han berättar om deras turer ut i skogen där han hittat larver och om höbalarna de stått på. Han berättar om traktorerna han sett på åkrarna och om all svamp de plockat i skogen tillsammans.

Annons

Annons

Han berättar också om hur mycket han busat med fröken då han gömt sig med sin kompis och fröken som har letat efter dem. Han berättar om hur glad han är när han får vara med sina kompisar och dansa och leka med bilar.

Vi öppnar dörren till förskolan och möts av en pedagog som utstrålar glädje av att mitt barn kommit dit. Min son är alltid lika glad när man lämnar honom utan några som helst problem.

Man märker att barnen på förskolan är det viktigaste som finns för våra pedagoger.

Jag går därifrån med känslan av att jag har gjort det bästa möjliga valet för att få min son att känna en glädje och trygghet där lek blandas med undervisning och utveckling.

Vargkulans förskola är en liten förskola med en väldigt hängiven och kunnig personal som säkerställer mitt barns trygghet och lärande på ett professionellt och inbjudande sätt. Jag känner att mitt barn blir sett av personalen då de hinner med honom och arbetar med honom utefter hans förutsättningar.

Jag uppmanar alla er föräldrar som vill ha en mindre förskola fylld av aktiviteter och trygghet att själva ta kontakt med dessa fantastiska pedagoger för att få mer information om Varolas förskola Vargkulan.

Fredrik Eriksson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy