Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Skövde måste hjälpas åt med att rädda Amazonas regnskog

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Annons

Detta har pågått för länge nu. Vi måste hjälpas åt att rädda Amazonas regnskog och Brasiliens befolkning som också kämpar för Moder Jords lungor.

Det här är inte något som det går att blunda för eller tänka att "ja men det finns redan folk på plats som gör sitt bästa, går det inte så går det inte." Jag säger inte att ni tänker så, men en kan nästan tro det när det inte uppmärksammas tillräckligt mycket som en Extrem Akut Nödsituation.

Annons

Annons

Det skrivs om det i en del nyhetsblad på Internet, men jag hörde om det från min mamma som hade delat om det på Facebook. Detta är något som det borde talas om på nyheterna på radion!

Detta borde vara ett Stort Alarm för Alla Människor på den här planeten. Tycker inte ni det? Är det inte skrämmande att den plats som tillför oss människor och djur - hela jorden - med så mycket syre, är inte det skrämmande att det finns folk som med avsikt har tänt eld på denna plats?

Är det logiskt tänkande som ligger bakom detta? Jag skulle inte tro det.

Jag vet att många kämpar för att bränderna ska släckas, men VI måste också kämpa. Vad kan vi här i Skövde göra för att hjälpa till?

Jag hoppas att Ni förstår min oro för det här. Jag känner att allting annat bör sättas på paus så att vi kan hjälpa regnskogen och naturen, för den gör och ger så mycket till oss och vi människor har faktiskt Ingen Rätt att bränna upp den. Håller ni inte med?

En upprörd Skövdebo

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy