Annons

Annons

Annons

Skaraberg

Sommarbuskis med Ullberg & Ljung i Fornbyn

Mikael Ullberg och Andreas Ljung kommer att bjuda på skratt och spex i buskisformat i Fornbyn i Skara torsdagen den 22 augusti. Det blir ett hopkok av sånger, sketcher och karaktärer i två akter med fikapaus emellan. Föreställningen är gratis och ges i samarbete mellan Ullberg & Ljung, Västergötlands museum och SkLT.

Mikael Ullberg och Andreas Ljung kommer att bjuda på skratt och spex i buskisformat i Fornbyn i Skara torsdagen den 22 augusti. Det blir ett hopkok av sånger, sketcher och karaktärer i två akter med fikapaus emellan.

Annons

Annons

– Vi skrattar alldeles för lite och det vill vi ändra på säger Ulrika Eriksson, Västergötlands museum. Därför arrangerar vi och SkLT tillsammans med Ullberg & Ljung närproducerad buskis i Fornbyn.

Med sig på scenen denna gång har Ullberg & Ljung också sångaren och pianisten Johan Silfverhjelm från Norra Vånga, som de jobbade tillsammans med förra hösten i Väschööta-revyn.

– Extra roligt att Johan ville ställa upp, han passar bra in i vår genre med sitt mångsidiga pianospelande, säger Mikael i ett pressmeddelande.

Det blir både gamla godingar och flera bekanta figurer, men även nya gubbar att skratta åt.

– Har man besökt någon av våra revyer kommer man säkert att känna igen en del galna karaktärer, säger Andreas.

För att så många som möjligt ska få möjlighet att se och lyssna till Ullberg & Ljung så är scenen för dagen Fornbyns dansbana. Föreställningen startar klockan 18.30. Det är gratis inträde och det finns plats för en stor publik. Om himlens portar skulle öppna sig och regnet öser ner kommer arrangemanget att flyttas inomhus. Tyvärr är då antalet platser begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Lions Lisor Skara finns på plats och serverar korv med bröd och fika till den som är sugen.

Behållningen av denna försäljning går oavkortat till välgörande ändamål.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan