Annons

Annons

Annons

Student 2019

Vi sänder live från studentbalen

Det är årets stora fest i Skövde - och du kan se den live här. Skövde Nyheter satsar stort när det är dags för studentbal.

Den 14 juni är det studentdags på alla gymnasieskolor i Skövde, som vanligt kommer Skövde Nyheter att försöka ge dig allt från firandet. Här kan du läsa alla artiklar från studentfirandet i Skövde.

Det gör vi också nu den 16 juni, när det är dags för årets studentbal. 650 elever från Skövdes gymnasieskolor har köpt biljett och kommer att passera den röda mattan på vägen in mot festligheterna, denna gång i Arena Skövde.

Annons

Läs även: Balen tillbaka på Arena

Annons

Du kommer att få se alla par på bild, men vill du se allt live kommer du givetvis kunna göra det via vår livesändning.

Skövde Nyheter har under många år sänt live från studentbalen i Skövde, så blir det också i år.

Tidningens reportrar Lisa Bring och Börje Andersson har förberett finstasserna och kommer att leda sändningen på plats från Arena Skövde där årets bal hålls.

Vi börjar vår sändning 16.00 och håller på tills alla studenter har kommit på plats.

Sändningen kommer att vara premiummärkt, alltså måste du vara premiumkund hos oss.

Här blir du premiumkund.

Detta är premium

Premium ger dig som läsare av tidningen tillgång inte bara till lördagens livesändning utan också till mängder av intressanta artiklar från alla sajter och appar inom Hall Media. Med samma inlogg kan du läsa nyheter från Skövde Nyheter, Falköpings Tidning, Skaraborgs läns Tidning och Västgöta-Bladet. Du kan också läsa Smålänningen, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning, Vetlanda-Posten, Jönköpings-Posten, och Värnamo Nyheter.

Och självklart får du alla de förmånliga erbjudanden som ryms inom Plusklubben.

Vilka artiklar som är Premium känner du igen på att de är märkta med en Premiumlogga, en gul vimpel med texten “Premium” eller en gul ruta med en vit stjärna. Märkningen är densamma i datorn, mobilen och i våra nyhetsappar.

Annons

Annons

Det är enkelt att logga in och komma åt Premium. Klicka på Premiumartikeln som väckt ditt intresse - och följ instruktionerna för att registrera en prenumeration. Du kan också få hjälp via vårt kundcenter - de kan besvara frågor kring Premium och allt annat som rör våra produkter och nås på telefon 036-30 40 40.

Vi använder oss av Klarnas betalningslösning. På så vis kan du snabbt och smidigt bli Premiumkund samtidigt som du vet att transaktionen sker på ett säkert sätt. Hall Medias tidningssajter är https-certifierade vilket gör att du kan känna dig extra trygg med att göra betalningar på våra sajter.

Du kommer åt Premium på alla våra plattformar; i dator, tablets, mobiler och appar. Har du en Android-enhet hittar du dem på Google Play. Har du en Apple-produkt hittar du dem på App Store.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan