Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ridsport

Bergs HK i vårens allsvenska serier

Ponnylaget i Div2 hoppning  med på bilden är Smilla Larsson, Matilda Åkesson, Malin Sundell , Julia Sahlberg och lagledare Linda Sundell.

Annons

Bergs hästklubbs yngsta ryttare tävlade under våren hoppning med inverkansbedömning i tre omgångar och laget slutade totalt trea i årets Gota Cup för ponny.

I laget red Ida Magnusson, Emmy Ljungberg, Matilda Nordin, Elin Dagman, Thea Karlsson och Vilda Lindholm.

Hopplaget i Div 2 ponny kom tvåa av tretton lag. I laget red under våren Ellen Mujagic, Matilda Åkesson, Julia Sahlberg, Smilla Larsson, Malin Sundell och Simone Ljungberg.

Dressyrlaget Div 2 ponny slutade totalt som femma och i laget red Matilda Åkesson, Ebba Mujagic, Ebba Eklund, Amelia Leo, Isabell Karlsson och Tilda Redzic.

Annons

Annons

Ponnylaget i Gota   fr vä;  Lagledare Anna Linden Magnusson, Emmy Ljungberg, Matilda Nordin, Ida Magnusson, Elin Dagman,lagledare Anna Johnsson och Thea Karlsson.

Dressyrlaget Div 2 Häst blev totalt sexa i serien efter tre omgångar och i laget red Klara Strandell, Olivia Bergström, Sara Fredriksson, Annida Fasth och Angelica Remfeldt.

I höst fortsätter allsvenskan igen och då är det dags för klubbens Div3 lag i dressyr och hoppning och Elitlaget i ponnydressyr att ge sig ut på tävlingsbanorna.

Under sommaren så kommer Bergs HK att ha sitt årliga ridläger för barn/ungdomar och nytt för i år är att det även blir en träningshelg för klubbens vuxenryttare.

Det kommer även i sommar att anordnas flera pay and jump/ pay and ride på klubbens bana i Berg och det blir också möjlighet att få testa på Working Equitation.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy