Annons

Annons

Annons

Annons

Falköping

Stenstorp laddar för julmarknad på söndag

På söndag är det dags för julmarknad i Stenstorpsskolans aula och matsal.

Det är Stenstorps samhällsförening som arrangerar och programmet bjuder på både lucia, knallar och lotterier.

På söndag är det dags för Stenstorps julmarknad.

Den andra advent är det julmarknad i Stenstorp.

Under söndagseftermiddagen blir det försäljning av både hantverk och leksaker tillsammans med lotterier och bildvisning från Stenstorps fotoklubb. Det är byns samhällsförening som står som arrangörer, och har så gjort under många år. Föreningen har rutin på att arrangera marknader, då det också är den stora vårmarknaden 1 maj varje år.

Annons

Annons

Nu blir det dock mer julstämning än vårkänslor, och ett luciaframträdande i samarbete med skolan och föräldraföreningen utlovas. Och om det finns några snälla barn så har tomten möjlighet att dyka upp.

I Stenstorp försöker flertalet aktörer att samarbeta under de dagar då det händer något extra i byn, och en av dem som har extraöppet är restaurang Fyrvaktaren som har julbord uppdukat för lunch. Förhoppningen är att bybor och tillresta ska kunna både äta jullunch och gå på en mysig marknad när de ger sig ut. Med som utställare eller knallar är på marknaden är privatpersoner och företagare men också hembygdsföreningen, Dalénmuseet, damklubben, Röda Korset med flera

Annons

Annons

Till toppen av sidan