Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ridsport

Fina framgångar för Bergs HK

Elitlaget från vänster: Ebba Paulsson, Elin Stenbrink, Selma Svefors, Sofie Heidenvall och Olivia Bergström.

Annons

Bergs Hästklubb från Lerdala blev den gångna helgen vinnare av årets Elitserie zon Mitt.

RIDSPORT

Efter två raka segrar och en andra placering i lördags i Grums så blev Bergs HK vinnare av årets Elitserie zon Mitt och går nu vidare till Riksfinal i Nord Halland 20-21 oktober tillsammans med tvåan i serien, Vetlandaortens RF. Det blev även en individuell placering i lagtävlingen för Elin Stenbrink/Editions Mr Armageddon i FEI Inledande.

Fina framgångar i helgen även för ponnyhopplaget som kom på en fin tredje placering i andra omgången av allsvenskan division 3 som i helgen reds i Tibro. I laget denna gång red Tilda Redzic, Malin Sundell, Ebba Mujagic och Isabell Vladic Nilsson. Individuella placeringar blev det för Siobhan Cronin och Larkins Lass som kom tvåa i LD+ och LC kat D.Ebba Mujagic/Särkens Winston vann LD+ Kat B, Simone Ljungberg/Orion vann LC+ Kat D och Malin Sundell/Lillemons Thunder Bird kom tvåa i LC Inverkan. Bergs HK:s storhästekipage i dressyr tog även de fina placeringar i helgen genom att Indra Wäringer/Hernandez vann MSVB:2 i Askersund och Sarah Johansson /Chazam kom tvåa i LA:3 i Trollhättan.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy