Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Allt uthyrt i Centrumbostäders nybyggen

Text

De nya lägenheterna som Centrumbostäder byggt i centrala Skara var efterlängtade och välbehövliga. På mindre än två månader är alla uthyrda.

Här tog Centrumbostäders ordförande Per-Åke Pettersson (S) första spadtaget för de nya lägenheterna på Alandersgatan, tillsammans med kommunalrådet Fredrik Nordström (S) och Centrumbostäders vd Stefan Rånes. Totalt har det kommunala bostadsbolaget producerat 37 nya lägenheter i centrala Skara som nu alla är uthyrda.

Det kommunala bostadsbolaget Centrumbostäder har nu hyrt ut alla sina nyproducerade lägenheter. De producerat 37 nya lägenheter i centrala Skara, 18 på Alandersgatan, tio lägenheter i det ombyggda kontorshotellet på Skaraborgsgatan 29 och nio lägenheter på St:a Mariagatan 2.

Annons

Annons

Centrumbostäder har haft tre stycken olika nybyggnadsprojekt igång samtidigt och de 37 nyproducerade lägenheterna blev klara i juni i år. På mindre än två månader är alla lägenheter uthyrda.

– Det är oerhört glädjande att det gick så snabbt att få alla nya lägenheter uthyrda säger Centrumbostäders ordförande Per-Åke Pettersson (S), i ett pressmeddelande.

Totalt har bolaget under 2017 och 2018 producerat 53 nya lägenheter och rum. Detta är unikt för Centrumbostäder att ha drivit igenom fem stycken olika nyproducerade projekt samtidigt.

– Det gör att Centrumbostäder kan se framåt med tillförsikt på exploateringen av stationsområdet som vi hoppas skall starta så fort som möjligt, säger Per-Åke Pettersson.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan